Euforius|Werkt

"Sedert enkele jaren wordt Noëmi van Zon door ons ingezet bij een grote opdrachtgever als ‘bedrijfsarts op locatie’. Wat positief opvalt bij Noëmi is haar brede expertise, de duidelijkheid in haar rapportages, de objectiviteit in haar relatie met opdrachtgever en medewerkers en haar pragmatische instelling. Bovendien is ze qua administratieve afhandeling correct en tijdig. Kortom, een bedrijfsarts met beide voeten op de grond en prettig om mee samen te werken."

Frans Honkoop, directeur Euforius|Werkt

Dunlop Conveyor Belting, Drachten

"Wij werken al sinds 2005 volgens het 'eigen regie model' en we werken sinds januari 2008 samen met Noëmi van Zon als onze 'vaste' bedrijfsarts. We waarderen Noëmi om haar praktische en nuchtere instelling. Onze ervaring is dat niet iedere bedrijfsarts dit in zich heeft, terwijl zo'n instelling goed past bij een productiebedrijf als de onze."

HR office, Dunlop Conveyor Belting

Taxicentrale Waaksma

Wij hebben gekozen voor spreekuur op locatie. Onze werknemers ervaren dat als zeer plezierig en laagdrempelig. De samenwerking met Zon4Gezond is heel praktisch. Er is altijd de mogelijkheid om overleg te plegen wanneer dat nodig is.

Novatief Werkzaken, Leeuwarden

De ervaring met Zon4gezond: daadkrachtig, korte lijnen, transparante afspraken en een goede inhoudelijke teruggave van de medische bevindingen.